back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΟ:Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής του Ολυμπιακού

Διαβάστε επίσης

Σήμερα συνεδριάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, για την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Super League, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την 15η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε την προηγούμενη εβδομάδα στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Λίγκας για τη διεξαγωγή της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου, σε ημερομηνία δηλαδή που είχε οριστεί ήδη η 16η αγωνιστική.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 16:00, το οποίο αναμένεται να βγάλει αυθημερόν την απόφασή του. Στον Ολυμπιακό στηρίζονται στο άρθρο 22 παρ. 6 του ΚΑΠ το οποίο αναφέρει ότι οι αγωνιστικές που αναβάλλονται θα πρέπει να γίνονται σε εμβόλιμες ημερομηνίες.

Τα 13 από τα 16 μέλη, ωστόσο, τάχθηκαν υπέρ της διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής στις 12-13 Ιανουαρίου. Η απόφαση αναμένεται να βγει σήμερα κιόλας, καθώς το πρωτάθλημα αρχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο και οι ομάδες θα πρέπει να κα΄νουν τον προγραμματισμό τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα