back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Australian Open

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί μπήκαν στο πρώτο Grand Slam  της χρονιάς Τσιτσιπάς και Σάκκαρη που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του Australian Open.

Στον 2o γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης προκρίθηκαν τόσο η Μαρία Σάκκαρη που επικράτησε 2-1 της Γέλενα Οσταπένκο όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του με 3-1 επί του Ματέο Μπερετίνι.

Οι δυο αθλητές αποθεώθηκαν από τους Έλληνες της Μελβούρνης, οι οποίοι μάλιστα αποτέλεσαν και θέμα στα τοπικά ΜΜΕ, καθώς πολλές φορές έκαναν φασαρία παραπώνω από το επιτρεπτό.

Με ανατροπή ο Στέφανος στο 2ο γύρο

Πρώτος χρονικά μπήκε στο τουρνουά ο Τσιτσιπάς, ο οποίος έγινε ο πρώτος Έλληνας που σημείωσε νίκη στην Αυστραλία, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ (6-7, 6-4, 6-3, 7-6) του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι. Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Βίκτορ Τροΐτσκι.

Η Σάκκαρη απέκλεισε το Νο 22 στον κόσμο

Στη συνέχεια η Σάκκαρη πέταξε εκτός συνέχειας την Γέλενα Οσταπένκο Νο22 στον κόσμο με 2-1 σετ (6-1, 3-6, 6-2) και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Australian Open την Άστρα Σάρμα, Νο. 230 στην παγκόσμια κατάταξη και φυσικά είναι το φαβορί να περάσει στους “32” της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα