back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσιόδρας: «Το Ποτάμι δεν έχει αλλάξει θέση για τη Συμφωνία»

Διαβάστε επίσης

«Το Ποτάμι δεν έχει αλλάξει θέση για τη Συμφωνία. Αυτά που γίνονται όμως στη Βουλή δεν μπορείς να μην τα συνυπολογίσεις», δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο κ. Τσιόδρας απαντώντας σε ερώτηση των Νεκτάριου Νώτη και Τζίνας Μοσχολιού, στην εκπομπή «Καθαρή Έξοδος», για τη τελική στάση που κρατήσει το Ποτάμι ενόψει της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε ότι τα στελέχη του κόμματυος «μετά τη ψήφο εμπιστοσύνης θα καθίσουμε και θα κουβεντιάσουμε σχετικά με το τι θα κάνουμε με τις Πρέσπες» σημειώνοντας ότι το ΠΟΤΑΜΙ δεν έχει αλλάξει θέση.

Επισήμανε ωστόσο ότι «αυτά που γίνονται στη Βουλή δεν μπορείς να μην τα συνυπολογίσεις στη στάση που θα κρατήσεις. (…) Στην τελευταία ανακοίνωση μας λέγαμε στηρίζουμε τη Συμφωνία. Θα μπορούσαμε να πούμε ψηφίζουμε, δεν το είπαμε.  Γιατί η ψήφος εξαράται και πάλι απο τις συνθήκες υπό τις οποίες θα ερχόταν, αν θα συνδυαζόταν με ψήφο εμπιστοσύνης και σε ποιο βαθμό, σε ποιό περιβάλλον. Όλα αυτά δεν είναι ένα νομοσχέδιο, έχει να κάνει και με τις πολιτικές συνθήκες που υπάρχουν» κατέληξε ο κ. Τσιόδρας.

Νewsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα