back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το πάλεψε η Σάκκαρη αλλά αποκλείστηκε από την Μπαρτί

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε το Australian Open, καθώς πάλεψε απέναντι στην Άσλεϊ Μπάρτι αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στην… γηπεδούχο Μπαρτί, αλλά στο τέλος είδε την Αυστραλή τενίστρια να κερδίζει με 2-0 σετ (7-5, 6-1) και να παίρνει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πάλεψε, ειδικά στο πρώτο σετ, αλλά από ένα σημείο και μετά έμεινε από δυνάμεις. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Μπαρτί να παίρνει προβάδισμα με 3-1 στα γκέιμ στο πρώτο σετ χάρη σε ένα μπρέικ στο σερβίς της Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια όμως επέστρεψε με δικό της μπρέικ, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Κατόπιν οι δύο τενίστριες πήγαν μέχρι το 5-5, με την Μπαρτί να είναι ψύχραιμη και να κερδίζει τα δυο επόμενα γκέιμ, κατακτώντας το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ ήρθε η κατάρρευση για τη Σάκκαρη. Μετά το 1-1 στα γκέιμ η Μπαρτί είχε περισσότερες δυνάμεις και ανεβασμένη ψυχολογία και έχοντας βρει ρυθμό, κατέκτησε το σετ με 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του τουρνουά.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα