back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μανιάτης: «Ο κ. Βενιζέλος αποτελεί ίσως το σπουδαιότερο πολιτικό κεφάλαιο που έχει η χώρα»

Διαβάστε επίσης

Υπέρ της τοποθέτησης Βενιζέλου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, τάχθηκε ο τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός, Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τον Άρη Τόλιο.

Όπως είπε ο κ. Μανιάτης, αυτή είναι μια απόφαση που θα την πάρουν η κ. Γεννηματά με τον κ. Βενιζέλο και ο ίδιος θα χαρεί να είναι μπροστά στον προεκλογικό αγώνα και στο Επικρατείας, καθώς όπως είπε «ο κ. Βενιζέλος αποτελεί ίσως το σπουδαιότερο πολιτικό κεφάλαιο που έχει η χώρα».

Ο κ. Μανιάτης αναφερόμενος στην ΔΕΗ τόνισε ότι, αν η επιχείρηση καταρρεύσει τότε θα υπάρχουν εκτός από πολιτικές και ποινικές ευθύνες. «Η ΔΕΗ είχε κέρδη το 2014, 450 εκατομμύρια και το 2018 έχει αντίστοιχες ζημιές και αυτό γιατί ο κύριος Τσίπρας δεν ήθελε να προχωρήσει το σχέδιο της μικρής ΔΕΗ που θα έφερνε κέρδη 2 δις στο ταμείο και τώρα προσπαθεί να μην καταρρεύσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κύριος Μανιάτης αναφερόμενος στην αύξηση του κατώτατου μισθού είπε ότι, πρόκειται για την αποκατάσταση μιας αδικίας η οποία έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 2 χρόνια, όπως προέβλεπε ο νόμος του 2013, τόνισε, ωστόσο, ότι «ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας θα δει τα έξοδα του να αυξάνονται και να βρίσκεται αντιμέτωπος με την επιβίωση του, καθώς δεν υπήρξε παράλληλη μείωση της φορολογίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα