back to top
17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γιατροί του Κόσμου: Δωρεά τριών κινητών υγειονομικών μονάδων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Διαβάστε επίσης

Στη δωρεά τριών κινητών υγειονομικών μονάδων προς το ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησαν οι Γιατροί του Κόσμου. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Μη Κυβερνητική Οργάνωση δωρίζει εξοπλισμό, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 259.000 ευρώ, στο κράτος.

Τα τρία οχήματα θα χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές δράσεις που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για την ενδυνάμωση της επιδημιολογικής επιτήρησης.

«Η δωρεά αποτελεί συνέχεια και κομμάτι των καθημερινών προσπαθειών που καταβάλουν οι Γιατροί του Κόσμου, για να έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι άνθρωποι πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Μέσα από μια σειρά προγραμμάτων προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια να ανταποκριθούμε στις ιατρικές ανάγκες των συνανθρώπων μας, αλλά και να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουν όλα τα εφόδια για να χρησιμοποιούν τις ιατρικές υπηρεσίες χωρίς τη δική μας αρωγή. Πιστεύοντας στη σημασία του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και της καθολικής προσφοράς σε αυτό, οι Γιατροί του Κόσμου επιθυμούν να συμβάλουν με τις δικές τους δυνάμεις», τόνισε ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα