back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή το Πρωτόκολλο για την εισδοχή της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ

Διαβάστε επίσης

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί προς επικύρωση από τη Βουλή το Πρωτόκολλο για την εισδοχή της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων.

Όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ακολούθως θα αποσταλεί ρηματική διακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας στο Υπουργείο Εξωτερικών της γείτονος, θέτοντας έτσι αυτομάτως σε ισχύ τις τροποποιήσεις του Συντάγματος και την αλλαγή του ονόματος.

“Οι κυβερνήσεις δεν κάνουν παρελάσεις, αλλά κυβερνούν και θα κυβερνήσουμε έως το τέλος της συνταγματικής μας θητείας”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στον πρώην κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, και στην απειλή του ότι δεν θα προλάβει η κυβέρνηση να κάνει παρέλαση στις 25 Μαρτίου.

Χαρακτήρισε, επίσης, υπερβολικές και άδικες τις επιθέσεις Καμμένου εναντίον της κ. Κουντουρά και του κ. Κοτζιά, ενώ διέψευσε τους ισχυρισμούς του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. περί πρότασης του Αλέξη Τσίπρα να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα