back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας λόγω δύο συγκεντρώσεων

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη είναι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα στους άξονες των Λεωφόρων Βασ. Σοφίας και Μεσογείων, λόγω προγραμματισμένων συγκεντρώσεων, στις 18:00 στη Ρηγίλλης και στις 19:00, στη Λ.Μεσογείων.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι δύο προγραμματισμένες πορείες στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είναι περίπου 500 οπαδοί της Χρυσής Αυγής στη μία πορεία, ενώ στη δεύτερη περίπου 200 φίλοι της Αριστεράς.

Λίγο μετά τις 19.30 κλειστή ήταν η λεωφόρος Μεσογείων και στα δυο ρεύματα από το ύψος της Κατεχάκη και κάτω λόγω της συγκέντρωσης των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία τους καθώς και η Β. Σοφίας σε όλο το μήκος της, λόγω της αντιφασιστικής συγκέντρωσης στην Ρηγίλλης .

Επίσης λίγα λεπτά μετά τις 19.30 έκλεισε και η λεωφόρος Αλεξάνδρας από το ύψος της Πανόρμου καθώς και από την άλλη πλευρά η λεωφόρος Κηφισίας επίσης από το ύψος της Πανόρμου.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (απαγόρευση στάσης – στάθμευσης και διακοπή της κυκλοφορίας) θα εφαρμοστούν σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες που θα επικρατούν.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο των ανωτέρω περιοχών, και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα