back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γ. Μαστρογεωργίου: «Η χώρα να πάει άμεσα σε εκλογές»

Διαβάστε επίσης

Για εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη έκανε λόγο ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αναφερόμενος στη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν στην Τουρκία, τονίζοντας ότι «εκτός από ευχολόγια, δεν υπήρχαν απτά αποτελέσματα, πέραν ίσως από μια συμφωνία για νηνεμία ενόψει των εκλογών στην Ελλάδα».

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη «Στάση των 2», ο κ. Μαστρογεωργίου εστίασε στο γεγονός ότι ο Ερντογάν έκανε λόγο για ανοικτό ζήτημα τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, και έθεσε θέμα Μουφτήδων, το οποίο μάλιστα εξομοίωσε με το θέμα του Πατριαρχείου.

Αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη Βουλή, τόνισε ότι δεν θα είχε αντίρρηση οι 6 να φορέσουν το μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ και να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα, αλλά δεν γίνεται να έχει την ψιλή κυριότητα ο ΣΥΡΙΖΑ και την επικαρπία οι ΑΝΕΛ.

«Αυτό είναι κατάντια του ελληνικού κοινοβουλίου, και γι’ αυτό πρέπει η χώρα να πάει άμεσα σε εκλογές, να μοιραστεί η τράπουλα και να δούμε τις πραγματικές δυνάμεις του καθενός», είπε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα