back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δέκα νεκροί από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο

Διαβάστε επίσης

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τρεις έχουν τραυματιστεί σοβαρά από πυρκαγιά στο προπονητικό κέντρο της Φλαμένγκο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμα τρεις είναι σοβαρά τραυματισμένοι μετά από εκτεταμένη πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της Φλαμένγκο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική αναφέρουν πως ανάμεσα στους νεκρούς βρέθηκαν τέσσερα παιδιά των ακαδημιών της Φλαμένγκο, δύο έφηβοι που συμμετείχαν σε δοκιμές και τέσσερις εργαζόμενοι. Πιθανότατα κάηκαν ζωντανοί στον ύπνο τους, γι’ αυτό και δεν μπόρεσαν ν’ αντιδράσουν την ώρα της πυρκαγιάς.

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται δύο 15χρονοι κι ένας 14χρονος. Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Ζόναταν Κρουζ Βεντούρα (15 ετών).

Η κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 05:17 τα ξημερώματα Δύο ώρες αργότερα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, όμως ο εγκαταστάσεις καταστράφηκαν ολοσχερώς σε εκείνο το κομμάτι. Σύμφωνα με την «TV Globo», πρόκειται για ένα παλαιότερο τμήμα των εγκαταστάσεων που εξυπηρετούσε για τη διαμονή των ακαδημιών της ομάδας.

 

Βίντεο από το χώρο της πυρκαγιάς

https://youtu.be/7ExMu-bap1c

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα