back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Αρης κέρδισε 0-3 τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Ο Αρης επικράτησε πολύ εύκολα του Αστέρα στην Τρίπολη με 0-3 κάνοντας σημαντικό βήμα για την έξοδό του στην Ευρώπη.

Η ομάδα του ΣάββαΠαντελίδη ήταν καλύτερη από το πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να προηγείται με 0-3 και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Αυτή, άλλωστε, ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους «κιτρινόμαυρους» στο πρωτάθλημα, με την οποία μάλιστα όχι μόνο ανέβηκαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά παράλληλα αποσπάστηκαν και τέσσερις πόντους από τον έκτο, πλέον, Παναθηναϊκό!

Ο Λάρσον πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 9’, για να έρθει ο Ντιγκινί και να βάλει τις βάσεις για το «διπλό» με το τέταρτο γκολ του λίγο πριν το ημίωρο. Ενώ ο Γκαρσία «σκότωσε» κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα, σκοράροντας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και φτάνοντας τα οκτώ γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα…

Έτσι, ο Σάββας Παντελίδης… πλήγωσε την πρώην ομάδα του, με τον Αστέρα να έχει πλέον να κερδίσει δύο μήνες μέσα στο γήπεδό του και να ισοφαρίζει το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του, με σερί τριών εντός έδρας ηττών.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βλάχος, Πασαλίδης, Ορτέγκα (46’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (85’ Δουβίκας), Ρόλε, Φερνάντεζ (70’ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Ρος, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπάσα (57’ Ματίγια), Σιώπης, Γκαρσία, Τόνσο (84’ Βέλεθ), Λάρσον (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα