back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πριμ 500.000 ευρώ ο Ιβάν Σαββίδης για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι

Διαβάστε επίσης

Ο Ιβάν Σαββίδης υποδέχθηκε στο «Μακεδονία Παλλάς» τους παίκτες του ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εκτός των συγχαρητηρίων, ανακοίνωσε και γερό πριμ.  

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε από την Τούμπα, μετά το θρίαμβο της στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Ιβάν Σαββίδης περίμενε την αποστολή της ομάδας έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», προκειμένου να τους δώσει τα συγχαρητήρια του.

Το πούλμαν του «δικεφάλου του Βορρά» μετά τις καθιερωμένες δηλώσεις και το πάρτι στα αποδυτήρια επέστρεψε στο ξενοδοχείο που καταλύει η ομάδα. Εκεί περίμενε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου και όταν έγινε αντιληπτός από την ομάδα, οι παίκτες φώναζαν ρυθμικά το όνομά του και τον αποθέωσαν.

Οι δηλώσεις του Σαββίδη

«Εσείς φέρνετε το πρωτάθλημα. Μπράβο! Σας ευχαριστώ για όλα. Θέλω να σας ζητήσω να συνεχίσετε έτσι και στα άλλα δέκα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος», τους ανέφερε ο Ιβάν Σαββίδης. Επιπλέον έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου, στις εξέδρες και εκτός γηπέδου. «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τον κόσμο, τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ομάδας, για την ψυχραιμία εντός και εκτός γηπέδου. Ήταν όλα άψογα και τους αξίζουν συγχαρητήρια», επεσήμανε στο περιθώριο της υποδοχής της ομάδας στο «Μακεδονία Παλλάς» ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες θα εισπράξουν μάλιστα και γερό πριμ, το οποίο θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από αυτό που είχε τάξει πριν το ντέρμπι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ύψους 500.000 ευρώ.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα