back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κύπελλο: Σύγκρουση «αιωνίων» για μια θέση στον τελικό

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Ανδρών. Νωρίτερα, η Κύμη θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στις 20:00-ΕΡΤ 2, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ανδρών. Οι δύο ομάδες θα μπουν στο παρκέ σε αυτό το νοκ-άουτ παιχνίδι, γνωρίζοντας πως με νίκη θα βρεθούν πιο κοντά στην κατάκτηση του πρώτου εγχώριου τίτλου της χρονιάς, αφού στον τελικό θα είναι το φαβορί. Επιπρόσθετα η πρόκριση θα φέρει ηρεμία στο νικητή και εσωστρέφεια στον ηττημένο.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι, ενώ είναι πιθανό να έχει στην σύνθεσή του έπειτα από σχεδόν δύο μήνες τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του θα παρουσιαστεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ, έχοντας στην 12αδα για πρώτη φορά τον Μπριάντε Γουέμπερ, ενώ εκτός απροόπτου ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στην διάθεσή του και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος προπονήθηκε μεν, αλλά δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης των “ερυθρόλευκων”.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της ημέρας, η Κύμη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 17:00-ΕΡΤ 2, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ισίδωρο Κουτσό, να χαρακτηρίζει ιστορικής σημασίας το παιχνίδι για την ομάδα του και τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου, να τονίζει πως η ομάδα του, η οποία είναι το φαβορί, είναι έτοιμοι να δώσει μάχη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17.00 Κύμη-ΠΑΟΚ

20.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα