back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς:«Να δώσουμε απαντήσεις-Η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες»

Διαβάστε επίσης

Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του και περιμένει να βγάλουν εγωισμό οι παίκτες του, ενόψει του παιχνιδιού με τη Ντινάμο Κιέβου. Μέσα ο Φορτούνης εκτός ο Ομάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ντινάμο Κιέβου, για τη φάση των “32” του Europa League, εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις. Ο Πορτογάλος επανέλαβε την εμπιστοσύνη που έχει στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του, ενώ πρόσθεσε πως περιμένει την αντίδραση τους μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Μαρτίνς ενημέρωσε ακόμα πως ο Κώστας Φορτούνης είναι έτοιμος για την αναμέτρηση. Αντίθετα ο Ομάρ δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

«Είναι σημαντικό παιχνίδι, είναι μεγάλη υπόθεση που έχουμε μπροστά μας ένα τόσο σημαντικό ματς. Ο στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο παιχνίδι και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε» υποστήριξε αρχικά ο προπονητής των ερυθρόλευκων και πρόσθεσε πως η πρόκριση δεν θα κριθεί από το πρώτο ματς.

«Σε καμία περίπτωση δεν λέμε καθοριστικό το πρώτο παιχνίδι. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Και να κερδίσουμε αύριο δεν μπορούμε να πούμε ότι πήραμε την πρόκριση. Έχουμε ποιοτικό αντίπαλο με πολλούς νέους διεθνείς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Ντινάμο Κιέβου αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε ένα παιχνίδι».

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε αν περιμένει να βγάλουν οι παίκτες του ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

«Περιμένουμε οπωσδήποτε να βγάλουν οι παίκτες μας ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ναι, περιμένουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει απαντήσεις. Αυτή η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της. Θέλει και πρέπει να συνεχίσει την πορεία της. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσουμε.

Οι παίκτες μας είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε απαντήσεις. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει αύριο», επισήμανε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε πως ο Κώστας Φορτούνης προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι έτοιμος για να παίξει απέναντι στη Ντινάμο, αλλά πρόσθεσε πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν θα είναι στην διάθεση του.

Αναφορικά για το ντέρμπι με την ΑΕΚ είπε:

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε την ενέργειά μας για αυτό το παιχνίδι. Μετά να σκεφτούμε το πολύ σημαντικό ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πολύ σπουδαίο ματς με τη Ντινάμο».

Γκιγιέρμε: «Μεγάλο ματς για μας και για τον κόσμο μας»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός τόνισε πως το παιχνίδι με τη Ντινάμο δεν θα είναι εύκολο.

«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο. Τώρα χωρίς επίσημα ματς μπορεί να έχουμε εκπλήξεις. Ίσως να ήταν πιο καλά εάν είχε επίσημα παιχνίδια. Θα είναι ισορροπημένο ματς με ποιοτικό αντίπαλο. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι εμείς. το ματς είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν άλλο αγώνα από τον αυριανό. Είναι πολύ σπουδαίο για εμάς, για όλη την ομάδα και τον κόσμο μας. Δεν σκεφτόμαστε την Κυριακή γιατί έχουμε αυτό το ματς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα