back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Διήμερο πένθος στη Βόρεια Μακεδονία για το πολύνεκρο τροχαίο- Συλλυπητήρια Κατρούγκαλου σε Ντιμιτρόφ

Διαβάστε επίσης

Διήμερο εθνικό πένθος στη Βόρεια Μακεδονία κήρυξε το υπουργικό συμβούλιο της γείτονος για τους 14 νεκρούς από την ανατροπή λεωφορείου έξω από τα Σκόπια.

Από τους περίπου 30 τραυματίες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία των Σκοπίων, τουλάχιστον έξι δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Το λεωφορείο με περίπου 50 επιβάτες, που είχε ξεκινήσει από τα Σκόπια με προορισμό την πόλη Γκόστιβαρ, ανατράπηκε χθες το απόγευμα δέκα χιλιόμετρα έξω από τα Σκόπια. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται.

«Δύσκολη νύχτα, γεμάτη τεράστιο πόνο και θλίψη. Δεν έχω λόγια που θα μπορούσαν να απαλύνουν τον πόνο των οικογενειών που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα απόψε σε ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα» τόνισε τη νύχτα της Τετάρτης ο Ζόραν Ζάεφ.

Συλλυπητήρια Γ. Κατρούγκαλου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νίκολα Ντιμιτρόφ, για να του εκφράσει τα συλλυπήτηριά του.

Με σημερινή ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον αυτoκινητόδρομο Σκοπίων-Τετόβου, καθώς και τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη προς τον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Σκοπίων-Τετόβου. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και τους οικείους τους. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη στον λαό και την κυβέρνηση της Βόρειας Μακεδονίας» αναφέρει στην ανάρτησή του το υπουργείο Εξωτερικών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα