back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο «μοιραίο» αυτοκίνητο ανήκει το εξάρτημα που βρέθηκε στο Τυμπάκι

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, για τέσσερα άτομα, τα οποία επέβαιναν στο όχημα τους, η 30χρονη οδηγός, ο 29χρονος σύζυγος της, η 58χρονη μητέρα και η 21χρονη αδερφή της, όταν παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά ρέματος, στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο ύψος «τρία αστέρια», στο Ηράκλειο, μετά την επιστροφή τους από κοινωνική εκδήλωση στην Πόμπια

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου.

«Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση ότι το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

Δεν γνώριζαν την περιοχή

Τα συγκεκριμένα άτομα δεν γνώριζαν την περιοχή, καθώς είχαν έρθει από τον Άγιο Νικόλαο. Το ζευγάρι διέμενε στον Άγιο Νικόλαο και είχε πάει να παραλάβει τις δύο γυναίκες από τις Αρχάνες, ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Ωστόσο, στην επιστροφή έχασαν τον δρόμο και βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο από όπου και παρασύρθηκαν από το ρέμα.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr η οδηγός του αυτοκινήτου τηλεφώνησε στο 100 στις 0:52 λέγοντας «ελάτε γιατί πνιγόμαστε», με την κλήση να διαρκεί 13 δευτερόλεπτα, ενώ στις 0:55 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ο σύζυγος της, αναφέροντας ότι βρίσκονται κοντά στο κέντρο «Αυγερινός live», «σώστε μας γιατί θα πνιγούμε», είπε στους Αστυνομικούς, με την κλήση να διαρκεί 52 δευτερόλεπτα.

Την ίδια στιγμή, η αδερφή της οδηγού που βρισκόταν στις Αρχάνες, επισκέφθηκε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενημερώνοντας τους Αστυνομικούς για την κατάσταση, τονίζοντας ότι η οικογένεια της πνίγεται.

Η επιχείρηση, σύμφωνα με το cretalive.gr, ξεκίνησε περίπου στη 1.00, μετά τα μεσάνυχτα και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή 30 υπαλλήλων της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα.

Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ του Σαββάτου καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό παράσυρσης οχήματος από ορμητικά νερά στην περιοχή των Κάτω Γουβών Χερσονήσου. Οκτώ υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή με δύο οχήματα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα 31 ετών.

Χθες η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ένα κοπάδι με 20 πρόβατα από τον ποταμό Γεροπόταμο, καθώς η στάθμη του νερού ήταν υψηλή λόγω των βροχών και από μόνα τους δεν μπορούσαν να βγουν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε το περασμένο 24ωρο στην Κρήτη 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων, αφαιρέσεις αντικειμένων και έλαβε μέρος με 6 συνεργεία και 15 άτομα πραγματοποιώντας 16 αντλήσεις υδάτων, 3 κοπές δέντρων και 1 αφαίρεση αντικείμενου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα