back to top
21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

21.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η «Τεχνόπολη» γίνεται 20 ετών

Διαβάστε επίσης

Τα 20 της χρόνια γιορτάζει η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων. Αύριο στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Innovathens για τον απολογισμό, την πορεία, πρόγραμμα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια ενός από τους πιο αγαπημένους τόπους συνάντησης των Αθηναίων.

Ο Κωστής Μπιτζάνης , Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, διευθύνων σύμβουλος της Τεχνόπολης μίλησε στον Αθήνα 9.84 και την Έλενα Χατζηιωάννου.

«Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές και σε όλα αυτά θα αναφερθούμε αύριο σε μια συνέντευξη Τύπου που δίνουμε στο Innovathens για να μιλήσουμε για τα γενέθλια. Αύριο θα εξηγήσουμε την πορεία μας, θα εξηγήσουμε πού στηρίχθηκε αυτή τη επιτυχία της Τεχνόπολης και πώς κατάφερε να γίνει ίσως ο πιο αγαπητός χώρος για το νεανικό κοινό της Αθήνας. Θα πούμε και για τα σχέδια μας. Τα σχέδιά μας έχουν να κάνουν με το να τηρήσουμε, να στηριχθούμε σε αυτό το τρίπτυχο που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο το όραμά μας. Το λέμε “βιομηχανικό παρελθόν- πολιτιστικό παρόν- καινοτόμο μέλλον”. Έχουν να γίνουν πολλά πράγματα ακόμα: συντήρηση, επενδύσεις για την αποκατάσταση των φθορών που έχει επιφέρει ο χρόνος. Θα πούμε και για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που πρέπει στο μέλλον η Τεχνόπολη να έχει το νου της και να βρει τρόπους να τα αντιμετωπίσει. Θα μιλήσουμε για το καινούργιο αμφιθέατρο του 9.84 που ξεκινάει να φτιάχνεται εκ βάθρων αυτήν την εβδομάδα και ακόμα θα πούμε για ένα πλούσιο συναυλιακό προγραμμα με πάρα πολλούς καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να έρθουν σ’ αυτό το επετειακό συναυλιακό πρόγραμμα. Θα μιλήσουμε για τα φεστιβάλ μας που θα συνεχιστούν. Θα μιλήσουμε για μία έκθεση που ετοιμάζουμε για τα 20 χρόνια Τεχνόπολη και θα συζητήσουμε με το κοινό μας και γενικώς είμαστε πολύ συγκινημένοι και αισιόδοξοι για την περαιτέρω πορεία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα