back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη για την πρώτη θέση και καλή κλήρωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Διαβάστε επίσης

Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποδεχόμενη τη Γεωργία στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ο στόχος της πρόκρισης έχει ήδη επιτευχθεί από τη νίκη στην Τιφλίδα, αλλά παίζεται ακόμα η πρώτη θέση ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Η ελληνική ομάδα θέλει τη νίκη για να αυξήσει τις πιθανότητές να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τα τελικά της Κίνας, που θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου στην πόλη Σεντζέν.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ειδικά μετά και την ενσωμάτωση των Μπουρούση και Λαρεντζάκη την Τρίτη και την Τετάρτη αντίστοιχα. Ο τελευταίος λόγω της μεγάλης καταπόνησής του από τη συμμετοχή του στο Διηπειρωτικό στο Ρίο, έμεινε εκτός δωδεκάδας, όπως επίσης και ο Δημήτρης Κατσίβελης. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Η ελληνική δωδεκάδα θα αποτελείται από τους:

Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα), Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ).

Μαθηματικές ελπίδες η Γεωργία

Για τη Γεωργία, που έχει στον πάγκο της τον Ηλία Ζούρο και δεξί του χέρι τον Γιώργο Λιμνιάτη, υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης. Πρέπει να κερδίσει Ελλάδα και Εσθονία και ταυτόχρονα να χάσει η Σερβία από την Εσθονία στο Ταλίν και από το Ισραήλ στο Βελιγράδι την Κυριακή. Σενάριο μάλλον επιστημονικής φαντασίας. Στη σύνθεση της Γεωργίας δεν βρίσκονται οι Σενγκέλια, Τζάνινγκ και Μπιτάντζε, αλλά ξεχωρίζουν ο Γκιόργκι Σερμαντίνι και ο Θαντ ΜακΦάντεν.

Το σημερινό πρόγραμμα:

19:00 Εσθονία-Σερβία
19:30 Ισραήλ-Γερμανία
20:30 Ελλάδα-Γεωργία

Βαθμολογία: Ελλάδα 9-1*, Γερμανία 9-1*, Σερβία 6-4, Γεωργία 5-5, Ισραήλ 4-6, Εσθονία 2-8.

Η τελευταία αγωνιστική (24/2)
17:00 Σερβία-Ισραήλ
17:00 Γεωργία-Εσθονία
19:00 Γερμανία-Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα