back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τουρνουά τέννις στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Διαβάστε επίσης

O Yφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΦΟΑ. Σπύρο Ζαννιά με αντικείμενο της συζήτησης τη διοργάνωση τουρνουά ATP 250 στην πρωτεύουσα το 2020.

Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα, για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για να υλοποιηθεί η διοργάνωση. Σαν πρώτη επιλογή ως χώρος διεξαγωγής τέθηκε το Παναθηναϊκό Στάδιο σε επαφή με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών,

Ο Ζαννιάς επικοινώνησε με τους αρμόδιους φορείς, Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Υπουργείο Τουρισμού, Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Αθηναίων, για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση, όπως άλλωστε στηρίζουν και άλλα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου επίσης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της ΕΦΟΑ για τη συνδρομή τους στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Σε αναμονή είναι η συνδρομή του Δήμου Αθηναίων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών Στάθης Σταματόπουλος ανταποκρίθηκε επίσης διαθέτοντας τις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη διάθεση του τουρνουά.

Δεύτερη επιλογή είναι οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και τρίτη επιλογή οι εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο στη θέση Δύο Αοράκια. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι να γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο διεξαγωγής του τουρνουά, αυτή αναμένεται να είναι την άνοιξη και η επιφάνεια θα είναι χωμάτινη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα