back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έρχεται το τέλος της «Ωκεανίδας»

Διαβάστε επίσης

Ύφεση της «Ωκεανίδας» αναμένεται από αύριο Τρίτη 26 Φεβρουάριου, με σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, εξασθένιση των ανέμων και των βροχοπτώσεων σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό. Εξαίρεση αποτελεί η Κρήτη όπου τα φαινόμενα θα είναι έντονα με βροχές και χαλαζοπτώσεις έως το βράδυ της Τρίτης.

Βελτίωση των καιρικών συνθηκών

Από το βράδυ της Δευτέρας θα βελτιωθεί σταδιακά ο καιρός, ωστόσο την Τετάρτη θα σημειωθούν και πάλι χιονοπτώσεις στα ορεινά με αποτέλεσμα να σημειωθεί εκ νέου μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται ουσιαστικά από την Πέμπτη, οπότε και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει. Σύμφωνα με τα, έως τώρα, στοιχεία φαίνεται πως δεν θα προκύψει, σύντομα, νέα ψυχρή εισβολή.

kairos

Τρίτη 26-02-2019

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα σταματήσουν αλλά στα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές (14 -15 βαθμούς Κελσίου), παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τετάρτη 27-02-2019

Καιρός: στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια θαλάσσια-παραθαλάσσια, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και βαθμιαία της Κρήτης. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση(11 βαθμούς Κελσίου) κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.
Παγετός θα σημειωθεί τοπικά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα