back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν. Ηλιοπουλος: Mε νεοναζί δολοφόνους δε κάνουμε κανένα διάλογο

Διαβάστε επίσης

Στην επισήμανση ότι με νεοναζί δολοφόνους δεν μπορεί να γίνει κανένας διάλογος, προέβη ο υποψήφιος Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη Νάσος Ηλιοπουλος.

Όπως τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος σήμερα ο Παύλος Φύσσας θα γινόταν 40 ετών, ενώ εξέφρασε τη προσδοκία ότι σύντομα η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη δεν θα απασχολεί το Δημοτικό Συμβουλιο της Αθήνας, αλλά το σωφρονιστικό σύστημα.

«Είναι ξεκάθαρο από τη μεριά μας ότι με νεοναζί δολοφόνους δε κάνουμε κανένα διάλογο. Οι γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ πιο ασφαλείς χωρίς της δράση της Χρυσής Αυγής. Έχω μεγαλώσει σε μια γειτονιά που ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει η δράση της, λίγα μέτρα πιο μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα. Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να μη συζητάμε για τη θέση του κ. Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο αλλά για τη σχέση του με το σωφρονιστικό σύστημα», είπε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος επισκέφθηκε την Τετάρτη και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ). «Για εμάς η πρόσβαση στην πόλη αποτελεί καθολικό δικαίωμα», τόνισε.

«Αθήνα από την Αρχή σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αόρατοι άνθρωποι. Όταν σχεδιάζουμε μία πόλη φιλική για ΑμεΑ και εμποδιζόμενα άτομα, σχεδιάζουμε ένα περιβάλλον περισσότερο ασφαλές για όλους τους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Δημήτρης Κωστάκος

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα