back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Γιώργος Αμυράς

Διαβάστε επίσης

Την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον Προέδρο της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς.

Όπως επισημαίνει δεν πρόκειται να κάνει χρήση της ντροπιαστικής -όπως την χαρακτηρίζει- τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣYΡIZA, καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή.

Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι «αποφάσισε να μην κάνει χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο Σύριζα καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή». Συμπληρώνει σε ότι «παραδίδει την έδρα του στο Ποτάμι με το οποίο είχε πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Αμυράς είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το Ποτάμι τον περασμένο Ιανουάριο.
Τη θέση του κ. Αμυρά στη Βουλή καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Ο Στ. Θεοδωράκης για την παραίτηση Αμυρά

Επιτέλους να & ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει & πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του Κινήματός μας στη Β’Αθηνών, αναφέρει σε ανάρτηση του μέσω twitter o επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και καλωσορίζει την Αντιγόνη Λυμπεράκη που είναι η πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στη Β΄Αθηνών. «Μια αστραπή η ζωή μας…μα προλαβαίνουμε» που έλεγε ο «παππούς» μας ο Καζαντζάκης, καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ Θεοδωράκης.


Δημήτρης Ράντος- Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα