back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Υπόθεση Novartis: Πέντε μη πολιτικά πρόσωπα παίρνουν προθεσμία για μετά το Πάσχα

Διαβάστε επίσης

Στα μη πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis πέρασε από σήμερα η σκυτάλη για την παροχή εξηγήσεων.  

Τα πέντε πρόσωπα που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου ενώπιον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, μέσω των συνηγόρων τους, ζητούν και παίρνουν προθεσμία για μετά το Πάσχα προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας και να αντικρούσουν τις πράξεις που τους αποδίδονται. 

Πρόκειται για μέλη Επιτροπών τιμολόγησης φαρμάκων που καλούνται σε ανωμοτί κατάθεση για το αδίκημα της απιστίας αλλά και τους υπευθύνους της διαφημιστικής για ξέπλυμα μαύρου χρήματός καθώς η εταιρία φέρεται να έπαιζε το ρόλο του «πλυντηρίου» στη διαδρομή του χρήματος από τα μαύρα ταμεία της Novartis. 

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα σχετικά με την τύχη των δικογραφιών που παραμένουν ανοικτές και αφορούν στα πέντε πολιτικά πρόσωπα. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εξελίξεις μέσα στις επόμενες 15 ημέρες οπότε και αναμένεται κάποιες δικογραφίες να πάρουν το δρόμο για το αρχείο.  

Μίνα Μουστάκα 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα