back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η απεργία πείνας παρατασιούχων των Δήμων – Στον «Ευαγγελισμό» λόγω λιποθυμίας μία απεργός

Διαβάστε επίσης

Μια γυναίκα συμβασιούχος- παρατασιούχος από τον δήμο Κορωπίου έχασε τις αισθήσεις της  από την απεργία πείνας που έχουν πραγματοποιούν εδώ και 4 μέρες αυτή και συνάδελφοί της από άλλους δήμους, με βασικό αίτημα την μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τον πρόεδρο των συμβασιούχων ΟΤΑ Παναγιώτη Μπόβο, της χορηγήθηκαν όροι λόγω εξάντλησης του οργανισμού της από την απεργία πείνας.

Οι συμβασιούχοι-παρατασιούχοι, που εδώ και 4 μέρες έχουν στήσει σκηνές απέναντι από το υπουργείο Εσωτερικών -στην πλατεία Κλαυθμώνος- δηλώνουν ανυποχώρητοι και τονίζουν πως δεν αποχωρούν εάν δεν δουν τον πρωθυπουργό για να δώσει λύση στο πρόβλημά τους.

Ο πρόεδρος των συμβασιούχων ΟΤΑ Παναγιώτης Μπόβος, ο Ιωάννης Μωρίκης από τον δήμο Περιστερίου και η πλέον απολυμένη από τον δήμο Κορωπίου Ευαγγελία Γιασιμάκη, δηλώνουν ότι το πρώτο λυποθυμικό επεισόδιο αποτελεί μόνο την αρχή καθώς όλοι είναι ήδη εξαντλημένοι λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας πείνας αλλά και των αντίξοων καιρικών συνθηκών . «Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ. Ένας-ένας θα πέφτουμε κάτω από την εξάντληση αλλά τον αγώνα δεν τον αφήνουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Είμαστε ήδη στο χείλος του γκρεμού», δηλώνουν και οι τρεις.

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα