back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

The Meet Market-Easter Edition στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Τελευταία ημέρα σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, για την ετήσια Πασχαλινή γιορτή The Meet Market.

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα φιλοξενήσει και πάλι τα περίπτερα των δημιουργών, στο σύνηθες σημείο. Οι συμμετοχές του φετινού πασχαλινού meet Market ξεπερνούν τις 120, ενώ αυτή τη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και μια σειρά από νέους δημιουργούς.

Πραγματικά, θα υπάρχει κάτι για όλους σε αυτό το Meet Market. Aπό συνεχόμενα dj sets καθόλη τη διάρκεια του διημέρου, street food λιχουδιές, νόστιμα κοκτέιλ, μέχρι το καθιερωμένο Easter Εgg Hunt, που τόσο αγαπάμε να οργανώνουμε κάθε φορά.

Αυτό σημαίνει 100 πασχαλινά αυγά κρυμμένα σε όλη την Τεχνόπολη, που θα περιμένουν τους μικρούς φίλους να τα βρουν για να κερδίσουν δώρα, αφού τα φέρουν στο Κεντρικό Ταμείο της διοργάνωσης.

Meet Market για τα παιδιά: το Σάββατο οι διοργανωτές υποδέχονται την ομάδα Fundastick Performing Arts για circus workshops και ζογκλερικά shows, ενώ την Κυριακή τη σκυτάλη θα πάρει η ομάδα ΠΑΙΖώΝΤΑΣ για διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ήλιο, όπως mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και πολλά άλλα! Δεν θα λείπουν φυσικά οι αγαπημένοι doodlers ολόκληρου του πλανήτη Imaginary Rooms για εργαστήριο graffiti και doodling!

Keep it local! Support the independents!
www.themeetmarket.gr
Instagram: @themeetmarket_athens
Facebook: The Meet Market
#themeetmarket #keepitlocal #keepitGreek

The Meet Market – Easter Edition – Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου 2019 Μηχανουργείο,
Προαύλιο Μηχανουργείου & Αποθήκη Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 12:00-22:00 κάθε μέρα

Είσοδος Ελεύθερη

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα