back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποθέωση των Μπακς στο αεροδρόμιο του Μιλγουόκι (video)

Διαβάστε επίσης

Το Μιλγουόκι ζει σε ρυθμούς playoffs και η πρόκριση επί των Πίστονς οδήγησε τους φιλάθλους των Μπακς να περιμένουν στο αεροδρόμιο την ομάδα αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα για να την αποθεώσουν.

Οι Μπακς κατάφεραν χάρη στη νίκη τους με 127-104 επί των Πίστονς να προκριθούν…σκουπίζοντας τη σειρά με 4-0, στον δεύτερο γύρο των playoffs. Μάλιστα η επιτυχία αυτή είχε να συμβεί από το μακρινό 2001 και οι φίλοι της ομάδας δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Μιλγουόκι να ζήσουν…αποθέωση αεροδρομίου, αλλά με αμερικανικά πρότυπα. Μπάντα, ευγενικά συνθήματα και κονφετί!

Με την ώρα να δείχνει τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι φίλαθλοι των Μπακς βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του, που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Όταν μάλιστα εμφανίστηκε ο Giannis, το γνωστό σύνθημα “M-V-P” δόνησε τον χώρο, με τον Αντετοκούνμπο να δηλώνει στην κάμερα των Μπακς ότι “Είναι όμορφο. Πρέπει να ξεχάσουμε την στιγμή και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα με την Βοστώνη. Θα έχει πλάκα”.

Δείτε την αποθέωση των Μπακς στο αεροδρόμιο:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΕΛΛΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα