back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς της Αστυνομίας διέταξε ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας

Διαβάστε επίσης

Διοικητική έρευνα για να διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τις  υποθέσεις των δύο γυναικών που «ανασύρθηκαν» από το φρεάτιο του Μιτσερού, διέταξε ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι έχει οριστεί τριμελής επιτροπή υπό τον βοηθό διευθυντή εκπαίδευσης για τη διοικητική έρευνα όσον αφορά τις δύο αυτές υποθέσεις.

Σχετικά με τον 35χρονο ύποπτο, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει δέκα έρευνες σε διάφορους χώρους αλλά και σε τρία οχήματα, ενώ ανακρίθηκε εκ νέου ο φερόμενος ως δολοφόνος των δύο γυναικών.

«Μέχρι το απόγευμα θα έχουμε μια εικόνα για το τι υπάρχει μέσα στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό», δήλωσε σήμερα ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου, Μάρκος Τράγκολας, ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε εντός του φρεατίου.

Σε δηλώσεις του από το χώρο του φρεατίου, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής η ρομποτική κάμερα έχει κατέβει στα 60 μέτρα, προσθέτοντας ότι «η προσπάθεια συνεχίζεται και ο σκοπός είναι η κάμερα να φτάσει μέχρι τον πυθμένα του κεντρικού σημείου του φρεατίου».

Πηγή: Philenews

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα