back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 54χρονο που τραυμάτισε την 8χρονη

Διαβάστε επίσης

Ποινική δίωξη για βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη, κακουργηματικού χαρακτήρα, ασκήθηκε στον 54χρονο που κατηγορείται για τον τραυματισμό της 8χρονης το απόγευμα της Κυριακής, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Ο 54χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 54χρονος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης και δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά το παιδί.

Το 38αρι περίστροφο που κατείχε παράνομα ο 54χρονος συλληφθείς, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως το όπλο του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη, βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου.

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης βενζινάδικου, ήταν ένα από τα άτομα παρέας στο Λεοντάρι, στα οποία είχαν επικεντρωθεί από την αρχή οι έρευνες της Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Tι είπε στους αστυνομικούς

Ο 54χρονος υποστήριξε ότι «Δεν ήξερα αν το κοριτσάκι τραυματίστηκε από δική μου μπαλωθιά» φέρεται να υποστήριξε ο 54χρονος, σημειώνοντας πως «Πολλοί πυροβολούσαν και πετούσαν βεγγαλικά». Δήλωσε πως δεν εμφανίστηκε στην αστυνομία γιατί φοβήθηκε.

«Έδωσα το όπλο σε κάποιους φίλους και το μετέφεραν στην Αθήνα για να το κρύψουν στο σπίτι μου», υποστήριξε, επίσης, ο 54χρονος.

«Έβλεπα ειδήσεις για την πορεία της υγείας του παιδιού», είπε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ότι είχε πρόθεση να παραδοθεί.

Σταθερή η κατάσταση της 8χρονης

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της 8χρονης παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται διασωληνομένη σε καταστολή και η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

Πηγή: lamiareport.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα