back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: «Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο»

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα, υποστηρίζοντας σε ομιλία του ότι “ο κ. Τσίπρας, με τη συμπεριφορά, με το λόγο του και με τον απαξιωτικό ενικό στο πρόσωπό μου, δικαίωσε απόλυτα αυτό που λέμε: Τσίπρας και Πολάκης είναι το ίδιο». 

Αναφερόμενος σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο,  αφού τόνισε «απαξιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά από τον κ. Τσιπρα», πρόσθεσε: «Δεν είναι “γλάστρα” ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που δίνει το δικό του ξεχωριστό αγώνα και διεκδικεί ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες». 

Σχολιάζοντας εξάλλου την επιθυμία του πρωθυπουργού να μετατρέψει την 26η Μαΐου σε ψήφο εμπιστοσύνης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντέτεινε ότι η 26η Μαΐου «θα είναι ψήφος απόρριψης στην κυβέρνησής του και ψήφος εμπιστοσύνης στη ΝΔ». 

Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε τις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού με την φράση “πολύ λίγα, πολύ αργά” και εκτίμησε ότι «οι Έλληνες πολίτες θα του γυρίσουν την πλάτη». 

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε από το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή και στην τακτική που θα ακολουθήσει η ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων; «Ποτέ δεν είμαστε εμείς οι επισπεύδοντες σε οποιαδήποτε οξύτητα. Αλλά να μην εκλάβουν τον θετικό μας λόγο σαν αδυναμία. Η λάσπη θα απαντιέται, και θα απαντιέται σκληρά και με επιχειρήματα. Γιατί αρκετά κύλησαν αυτόν τον τόπο στη λάσπη αυτοί που σήμερα επικαλούνται ότι δήθεν κατέχουν το ηθικό πλεονέκτημα». 

Απ. Χονδρόπουλος  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα