back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το 1ο Bio Festival έρχεται στην Τεχνόπολη – Γιατί το Bio δεν είναι απλά μία τάση

Διαβάστε επίσης

«Το 1ο Bio Festival, προωθεί την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων», τόνισε η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου Διευθύντρια Επικοινωνίας της Forum ΑΕ, διοργανώτρια του event μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

Το 1o Bio Festival στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 11 έως τις 13 Μάϊου αποτελεί μία προσπάθεια που κάνει η εταιρεία μας για να προωθήσει την κουλτούρα των βιολογικών προϊόντων η οποία διαδίδεται ολοένα και περισσότερο.

Δεν είναι μία τάση, απλά οι καταναλωτές στρέφονται σε ένα άλλο τρόπο διατροφής, σε μία άλλη κουλτούρα. Στο Bio festival οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χυμούς, φρούτα, λαχανικά, βότανα, αρτοσκευάσματα, καλλυντικά μέχρι και συσκευασίες.

«Το τριήμερο Festival, απευθύνεται τόσο στο κοινό όσο και σε επαγγελματίες», υπογράμμισε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Το Σαββατοκύριακο το festival ανοίγει τις πόρτες του 10 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ, ενώ τη Δευτέρα ξεκινάμε 12 και η γιορτή ολοκληρώνεται στις 8. Έχουμε ετοιμάσει αρκετά event για τους επισκέπτες, όπου θα δοθούν δώρα Στην κεντρική σκηνή θα υπάρχουν μουσικές επιμελητές που θα “ντύνουν” με τραγούδια τα event, θα υπάρξει live cooking show από γνωστούς σεφ, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και πάνελ συζητήσεων για τα βιολογικά προϊόντα», συμπλήρωσε.

Παράλληλα θα διεξαχθούν σεμινάρια που θα μιλήσουν ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι εταιρειών πιστοποίησης όπου θα λύσουν απορίες στον κόσμο και θα τον ενημερώσουν τι σημαίνει για παράδειγμα βιολογικό λάδι και πως κανείς μπορεί να το αναγνωρίσει.

Η είσοδος για το κοινό είναι 5 ευρώ , αλλά αν η αγορά εισιτήριου γίνει online μέσα από το site μας, υπάρχει μία προσφορά για τους επισκέπτες, εφόσον αγοράσουν 4 εισιτήρια το ένα θα είναι δώρο.

Νewsroom Αθήνα 9.84

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα