back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ηλιόπουλος και Γερουλάνος καταδικάζουν την επίθεση στο προεκλογικό περίπτερο του Μπακογιάννη

Διαβάστε επίσης

«Άλλο πράγμα η πολιτική διαφωνία και άλλο πράγμα η απανθρωπιά», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, κατά την επίσκεψή του στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη.

Ο κ. Ηλιόπουλος, εξέφρασε την καταδίκη του για τη χθεσινή επίθεση από κουκουλοφόρους.
«Με τον Κώστα Μπακογιάννη και την παράταξή του, μας χωρίζει ιδεολογικά άβυσσος. Ωστόσο, είναι άλλο πράγμα η πολιτική διαφωνία και άλλο πράγμα η απανθρωπιά», σημείωσε.

Γερουλάνος: «Καμία ανοχή στους βάνδαλους»

Και ο  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, καταδίκασε την επίθεση που σημειώθηκε χθες, Τρίτη, στο προεκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη, μέσω ανάρτησής του στο Twitter.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει «καμία ανοχή στους βάνδαλους».

«Η Αθήνα που εμείς θέλουμε, η Αθήνα της επόμενης μέρας, δεν έχει θέση για οπαδούς της βίας», υπογράμμισε.

Μπακογιάννης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους  Παύλο Γερουλάνο και Νάσο Ηλιόπουλο

Mε μια ανάρτηση στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης ευχαρίστησε τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο που επισκέφτηκαν το περίπτερό του μετά την επίθεση χτες το βράδυ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη:

«Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους εθελοντές μας και εκδήλωσαν τη συμπαράσταση τους, μετά την επίθεση που δέχθηκε από θιασώτες της βίας, χθες το βράδυ. Κάποιοι άλλοι υμνητές του μίσους, έκαναν επίθεση στο περίπτερο του Νάσου στα Άνω Πατήσια. Ο πολιτικός μας πολιτισμός στην πράξη βγαίνει νικητής. Είναι και καλός οιωνός για το αύριο της Αθήνας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε με τη βία και το μίσος από όπου και αν προέρχονται. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς συμψηφισμούς. Όλοι μαζί για μια πόλη που μας ενώνει και μας συμφιλιώνει».

Δείτε εδώ την ανάρτηση

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Παύλος Γερουλάνος και τον Νάσος Ηλιόπουλος που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας, μιλήσαν με τους…

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis am Mittwoch, 22. Mai 2019

Γ. Μπρούλιας: Πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του Κ. Μπακογιάννη

Το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη επισκέφθηκε και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας. «Η επίθεση βανδάλων σε προεκλογικό περίπτερο αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Η δημοτική αρχή της Αθήνας και οι παρατάξεις του δημοκρατικού φάσματος εγγυώνται το κλίμα ομαλότητας και νηφαλιότητας που πρέπει να κυριαρχήσει στην κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας, που είναι οι εκλογές», δήλωσε ο κ. Μπρούλιας.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα