back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η «μάχη» της Αθήνας – Τα προεκλογικά σποτ των δύο υποψηφίων για τον δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Λίγα 24ωρα πριν από την καθοριστική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, οι δύο υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας, καλούν, με νέα σποτ, τους Αθηναίους να προσέλθουν στις κάλπες και να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την πρωτεύουσα.

Το νέο σποτ του Κώστα Μπακογιάννη απευθύνεται σε όλες και όλους και ειδικά σε εκείνους που στα 17 τους ψηφίζουν για πρώτη φορά.
«Αυτή την Κυριακή έχουμε τελικό. Δώσε τον αγώνα σου. Γίνε μέρος της αλλαγής που θέλεις να δεις στην πόλη σου», είναι το μήνυμά του επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» ο οποίος τονίζει: «Την Κυριακή ψηφίζουμε Δήμαρχο Αθηναίων».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών εστιάζει στην ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και δηλώνει όλες αυτές τις ημέρες: «Το κοντέρ μηδενίζει, ξεκινάμε από την αρχή και βάζουμε τα δυνατά μας ώστε όλοι μαζί να σηκώσουμε την Αθήνα Ψηλά».
Το σποτ ξεκινά με πλάνο του Παναθηναϊκού Σταδίου, εκεί που τερματίζουν χιλιάδες δρομείς κάθε χρόνο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και ακολουθούν εικόνες της πόλης.

Με σύνθημα «Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει. Στις 2 Ιουνίου αυτή τη μάχη την δίνουμε μαζί» ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, σε προεκλογικό του σποτ που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καλεί τους Αθηναίους να σπάσουν την παράδοση, να ζωντανέψουν τις γειτονιές.
«Είμαι εδώ για την Αθήνα. Είμαι εδώ για να δώσουμε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη. Γιατί η μάχη της Αθήνας δεν είναι χαμένη, για να συγκρουστούμε με τα συμφέροντα, για να συγκρουστούμε με την εγκατάλειψη και την αδιαφορία. Η Αθήνα μπορεί να αλλάξει. Στις 2 Ιουνίου αυτή τη μάχη την δίνουμε μαζί. Στις 2 Ιουνίου μαζί σπάμε την παράδοση, ζωντανεύουμε τις γειτονιές» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος στο νέο σποτάκι της καμπάνιας του το οποίο είναι γυρισμένο έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στη Βικτώρια.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα