back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πρόβα…Ιταλίας το φιλικό με την Τουρκία στην Αττάλεια

Διαβάστε επίσης

Δυνατή πρόβα για την Εθνική ομάδα πριν από το σημαντικό ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020, αποτελεί η φιλική αναμέτρηση με την Τουρκία στην Αττάλεια.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε κανονικές συνθήκες αγώνα, έπειτα από αρκετές μέρες αγωνιστικής απραξίας, καθώς η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει στην Αττάλεια στις 21:00-OPEN TV-CosmoteSport 9, σε φιλική αναμέτρηση την Τουρκία.

Το παιχνίδι θα είναι ένα απλό τεστ για την Εθνική μας ομάδα ενόψει του σημαντικού παιχνιδιού με την Ιταλία στις Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Οι απουσίες βασικών παικτών από το ρόστερ δεν επιτρέπουν στον Αναστασιάδη να δει το σχήμα που θα ήθελε να κατεβάσει στο ματς με την “σκουάντρα ατζούρα”. Στην αποστολή δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, ο βασικός αμυντικός χαφ, Ζέκα και ο Δώνης.

Οι πιθανοί 11 που μπορεί να δούμε το βράδυ στην Ατάλλεια είναι: Πασχαλάκης ή Βλαχοδήμος για την εστία, με τον Σταφυλίδη ή τον Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Μαυρία δεξιά, ενώ Κουρμπέλης και Σιόβας θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Σάμαρης και Μπουχαλάκης τα αναμενόμενα αμυντικά χαφ με τον Φορτούνη σε ελεύθερο ρόλο. Οι Μασούρας, Κολοβός και Μπακασέτας διεκδικούν τις δύο θέσεις των εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κουλούρης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα