back to top
21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ιντέγε

Διαβάστε επίσης

Σε προφορική συμφωνία ήρθε ο Άρης με τον Μπράουν Ιντέγε ο οποίος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στους κίτρινους.

Ο Ιντέγε είπε το «ναι» στον Άρη και ταξιδεύει για την Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και εφόσον περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Αρης.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης για να καταφέρει να πείσει τον Νιγηριανό επιθετικό να πει το «ναι» χρειάστηκε να δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά και να βάλει και…βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ο Άρης του δίνει συμβόλαιο με πάγιες αποδοχές και επιπλέον μπόνους που θα ανεβάσουν το κασέ του στις 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο Ιντέγε, εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Άρη, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό. Εκτός από τους ερυθρόλευκους έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Κιέβου, Γουέστ Μπρομ και Μάλαγα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα