back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Λαγονήσι

Διαβάστε επίσης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο Λαγονήσι.

Με πρωτοβουλία του Δήμου Σαρωνικού, για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκαν οκτώ με δέκα κατοικίες. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου, όπου νωρίτερα η τροχαία είχε θέσει σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξομαλύνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος ο οποίος και μεταφέρθηκε με εγκαύματα από αστυνομικούς στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, φέρεται να εκτελούσε εξωτερικές εργασίες στην περιοχή απ’ όπου ξεκίνησε η φωτιά. Έρευνες διεξάγουν η ΕΛΑΣ και το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ έχει δοθεί εντολή να συνδράμουν ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος.

«Δεν υπάρχει, αυτή την ώρα τουλάχιστον, άμεσος κίνδυνος για σπίτια που βρίσκονται κοντά στο σημείο της πυρκαγιάς», αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής, ενώ η Τροχαία έχει προχωρήσει προληπτικά σε έκτακτα μέτρα με εκτροπή της κυκλοφορίας στις λεωφόρους Καλυβίων και Αναβύσσου.

Στο μεταξύ υπό πλήρη έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε χορτολιβαδική έκταση στον Μαραθώνα στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα