back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γαστρονομικές εμπειρίες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Διαβάστε επίσης

Επειδή το φαγητό μας ενώνει

Το 7ο Pop up Brunch στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γίνεται, για άλλη μία Κυριακή, ένας ενδιαφέρων προορισμός στον Αθηναϊκό γαστρονομικό χάρτη, στις 23 Ιουνίου. Από τις 11.00 π.μ. έως τις 6.00 μ.μ., όλοι οι Αθηναίοι, που αγαπούν το καλό φαγητό θα συναντηθούν στον κεντρικό χώρο της Αγοράς σε μια γιορτή γευστικής απόλαυσης γεμάτη όμορφο κόσμο, κέφι, μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες για όλα τα γούστα.

pop_up_brunch_kypseli

«Είναι το 7ο Pop up Brunch, που διοργανώνουμε και το πρώτο καλοκαιρινό αναφέρει στον Αθήνα 9.84, η υπεύθυνη παραγωγών και δράσεων της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, Φοίβη Κωνσταντινίδη. «Προσπαθούμε να έχουμε κάθε φορά και διαφορετικές γεύσεις. Να γνωρίσουν οι Κυψελιώτες  γεύσεις και φαγητά άγνωστα σε αυτούς και να κάνουμε την Αγορά ένα Αθηναϊκό γαστρονομικό προορισμό. Η προσέλευση σε αυτές τις διοργανώσεις είναι πολύ ικανοποιητική. Έχουμε από 500 έως και 2.000 επισκέπτες».

Λατινοαμερικανικές, Ουκρανικές, vegetarian και vegan γεύσεις

Στο Pop up Brunch του Ιουνίου, θα βρίσκεται το Square Athens με μοναδικές πίτσες σε ξυλόφουρνο και ιδιαίτερες γεύσεις που εμπλουτίζουν την ιταλική κουζίνα με ελληνικές πινελιές.

To Ρακόρ θα ετοιμάσει μοναδικές κρύες σούπες, διάφορες χορτοφαγικές or not επιλογές μενού και «πειραγμένα» δροσερά αναψυκτικά. Την παρέα συμπληρώνει και το Plant B με νόστιμα αυστηρά vegan menu και το Eri Bakes με vegan καλοκαιρινά «πράσινα» γλυκά.

pop_up_brunch_kypseli

Λατινοαμερικάνικες γεύσεις και εναλλακτικά brunch πιάτα με αυγό (ειδικά για την περίσταση) έρχονται στην Αγορά από το El Burro. Για πρώτο πιάτο μην χάσετε και τη δυναμωτική Granola από το Troo Food Liberation αλλά και γεύσεις που μυούν στην ουκρανική εκδοχή του brunch.

pop_up_brunch_kypseli

Δεν θα λείψουν λαχταριστά burger και hot dogs από το Gold Pig, δροσερό sushi από το One Project, αλλά και τα αγαπημένα πλέον χαρμάνια από το Κυψελιώτικο Conito Cafe.

Και φυσικά πολλή μουσική. Rock, funk, pop και soul ήχοι θα συνοδεύουν την εκδήλωση

 Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα