back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: «Στις εκλογές αυτό που κρίνεται είναι πόσο πιο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ»

Διαβάστε επίσης

«Μπροστά μας έχουμε μια κρίσιμη εκλογική μάχη. Και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, αυτό που κρίνεται για το λαό είναι ποια δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση η οποία θα είναι από χέρι αντιλαϊκή», είπε ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας στην ομιλία του στη Λάρισα.

Επίσης ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε εκτενώς στα αντιλαϊκά σχέδια της επόμενης Κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι: «Και σ’ αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, αυτό που κρίνεται για το λαό είναι ποια δύναμη μπορεί να σταθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση η οποία θα είναι από χέρι αντιλαϊκή.
Γιατί όλοι και όλες ξέρουν πως ανεξάρτητα από τις διακηρύξεις, τις όποιες διαφορές στα προγράμματα, η επόμενη κυβέρνηση θα πιάσει το αντιλαϊκό νήμα από κει που το άφησε η προηγούμενη, για να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που τσακίζει την εργατική τάξη, το λαό, για τα κέρδη των λίγων.»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Γ.Γ. του ΚΚΕ και απευθυνόμενος μάλλον σε προσωπικό τόνο σε όσους παρακολουθούσαν την ομιλία του είπε: «στα προεκλογικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, μπορεί να δει κανείς όλα όσα ήδη προβάλλονται για τη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτά εξάλλου απαιτεί και ο ΣΕΒ, και η Κομισιόν.
Και βέβαια μαζί με όλα αυτά απαιτείται να επιβληθεί σιωπή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς, για να ξεζουμίζουν καλλίτερα τους εργαζόμενους.

Λογαριάζουν όμως και οι δυο χωρίς τον ξενοδόχο. Γιατί σ’ αυτή εδώ τη χώρα το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε, υπάρχει Κομμουνιστικό Κόμμα, υπάρχει ταξικό εργατικό κίνημα. Υπάρχει το ΠΑΜΕ.

Ο λαός μας δεν είναι μόνος του, έχει στήριγμα. Κι αυτό είναι οι κομμουνιστές στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές και οι άλλοι αγωνιστές που συμπορεύονται στο πλάι μας.»

Χρ.Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα