back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Όχι σήμερα δεν θα κλάψω»

Διαβάστε επίσης

Μετά την ανάδειξή του ως MVP του πρωταθλήματος του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου αθλητή στις ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά ο Γιάννης με αρκετή δόση χιούμορ διευκρίνησε ότι δεν θα κλάψει και ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, τους Έλληνες και όλους όσοι τον υποστηρίζουν.

Οι δηλώσεις του μετά την βράβευση:

«Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν», ανέφερε και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα