back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η κινηματογραφική εβδομάδα από 11/7

Διαβάστε επίσης

Σαρωτικές κωμωδίες, σατανικές κούκλες με τεχνητή νοημοσύνη και ένας από τους πιο γοητευτικούς serial killer όλων των εποχών έρχονται να μας συναντήσουν στην κινηματογραφική αυτή εβδομάδα.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ (MI OBRA MAESTRA/MY MASTERPIECE)
Κωμωδία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 100′
Παραγωγή: Αργεντινή – Ισπανία, Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντουπράτ
Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Λούις Μπραντόνι, Ραούλ Αρέβαλο

Μετά τη βραβευμένη στη Βενετία ταινία του «Ο Επιφανής πολίτης», ο Γκαστόν Ντουπράτ, επιστρέφει με μία κωμωδία για την τη φιλία και τις συνέπειές της

Ο Αρτούρο είναι ένας γοητευτικός, εκλεπτυσμένος και αρκετά αδίστακτος γκαλερίστας. Έχει τη δική του γκαλερί στο κέντρο του Μπουένος Άιρες, μια πόλη που τον συναρπάζει. Ο Ρένζο είναι ένας δύστροπος καλλιτέχνης, ένας πικρόχολος ζωγράφος σε σαφή παρακμή. Μισεί οποιαδήποτε μορφή κοινωνικότητας και ζει απομονωμένος σε ένα απεριποίητο σπίτι. Παρόλο που τους δύο άντρες τους συνδέει μια παλιά φιλία, δε συμφωνούν σχεδόν σε τίποτα. Οι απόψεις και οι ιδέες τους είναι τόσο αντίθετες, που δημιουργούν συνέχεια μεταξύ τους μεγάλες εντάσεις και συγκρούσεις. Ωστόσο, παρά τις διαφορές αυτές, είναι σπουδαίοι φίλοι.

Δείτε το τρέιλερς:

 

ΤΕΝΤ ΜΠΑΝΤΙ, ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ (EXTREMELY WICKED, SHOCKINGLY EVIL AND VILE)
Βιογραφική, Έγχρωμη, Διάρκεια: 110′
Παραγωγή: Αμερικανική, Σκηνοθεσία: Τζο Μπέρλινγκερ
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Έφρον, Λίλι Κόλινς, Τζον Μάλκοβιτς, Κάγια Σκοντελάριο, Τζέφρι Ντόνοβαν, Άντζελα Σαράφιαν, Χέιλι

Κινηματογραφική μεταφορά της πραγματικής ιστορίας του μεγαλύτερου κατά συρροή δολοφόνου των ΗΠΑ

Ο Τεντ: ωραίος, έξυπνος, χαρισματικός, τρυφερός. Η Λιζ: ανύπαντρη μητέρα, επιφυλακτική άλλα ερωτευμένη. Οι τρεις τους, μαζί με την κόρη της Λιζ, είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο Τεντ συλλαμβάνεται και κατηγορείται για μια σειρά από ειδεχθείς φόνους. Όταν η ανησυχία μετατρέπεται σιγά σιγά σε παράνοια η Λιζ αναγκάζεται να αναρωτηθεί πόσο καλά γνωρίζει τον άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την ζωή της καθώς όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως και να αποφασίσει αν ο Τεντ είναι αλήθεια αθώος ή ένοχος.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ (CHILD’S PLAY)
Τρόμου, Έγχρωμη, Διάρκεια: 90′
Παραγωγή: Γαλλία – Καναδάς – ΗΠΑ, Σκηνοθεσία: Λαρς Κλέβμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Όμπρεϊ Πλάζα, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Τιμ Μάθεσον

Reboot της κλασικής ταινίας τρόμου του 1988 «Η Κούκλα του Σατανά»

Όλα ξεκινούν όταν μια νεαρή μητέρα, η Κάρεν, δωρίζει στον γιο της Άντι μια κούκλα Buddi, μη γνωρίζοντας την απειλητική και δολοφονική φύση που κρύβεται μέσα της. H αιμοδιψής κούκλα, που πλέον διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη, επιστρέφει για να σκορπίσει τον τρόμο και τον θάνατο, στοιχειώνοντας σκέψεις, ψυχές και παιχνίδια.

Δείτε το τρέιλερ :

 

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ; 2 (QU’EST-CE QU’ON A ENCORE FAIT AU BON DIEU?)
Κωμωδία, Έγχρωμη, Διάρκεια: 99′
Παραγωγή: Γαλλική, Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν
Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Φρεντερίκ Τσάου, Νουμ Ντιαβαρά

Πέντε χρόνια μετά τη εμπορική επιτυχία του «Θεέ μου, τι σου Kάναμε;» που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως, η πιο αγαπημένη οικογένεια της Γαλλίας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέες, ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Ο Κλοντ και η Μαρί Βερνέιγ έχουν να αντιμετωπίσουν ένα καινούργιο πρόβλημα. Οι τέσσερις γαμπροί τους έχουν αποφασίσει να φύγουν από τη Γαλλία με τις συζύγους και τα παιδιά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Ανίκανοι να φανταστούν ότι η οικογένειά τους δεν θα είναι κοντά, ο Κλοντ και η Μαρί προσπαθούν απεγνωσμένα να τους κρατήσουν δίπλα τους.

Δείτε το τρέιλερ :

Τζωρτζίνα Μαργαρίτη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα