back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αυλαία για το 6ο Surf Art Festival

Διαβάστε επίσης

Surf! Σινεμά! Μουσική! Φωτογραφία! Skate! Snowboard! Συναυλίες! Μοτοσυκλέτες! Yoga! Pilates! Οικολογία! Ακροβατικά! Camping! Extreme Sports! και Ικαριώτικο γλέντι! Δίπλα στη θάλασσα. Είσοδος 5 ευρώ

Ο λόγος για το Surf Art Festival Vol. 6 το οποίο πραγματοποιείται από 12-14 Ιουλίου στο γήπεδο Beach Volley στο Ολυµπιακό Συγκρότηµα Φαλήρου.

Μία µεγάλη τριήµερη γιορτή σε ένα υπέροχο μέρος, με την λευκή άμμο και τους φοίνικες.

Surf Art Festival

Το Surf Art Festival ξεκίνησε με στόχο να δώσει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης στην κοινότητα των Ελλήνων surfers. Η ιδέα των διοργανωτών ήταν ένα φεστιβάλ από εμάς για εμάς. Σήμερα πλέον, είναι µια διοργάνωση µε κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δηµιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία, την ευεξία σωµατική και ψυχική.
Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες, όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγµένους καλλιτέχνες, workshops, παιχνίδια, φαγητό και µουσική.

Γύρω από το χώρο της EXPO θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με θερινό σινεμά, κουκλοθέατρο, ακροβατικά, skate, ποδήλατα, έκθεση µοτοσυκλέτας και συναυλίες.

Επίσης, θα λάβει χώρα η επίδειξη «Gentlemen’s Race» σε συνεργασία µε την επίσημη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena αλλά και άλλους µεγάλους κατασκευαστές του χώρου, ενώ λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν το πρωτότυπο fun summer race, «Beachbums and Bikes».

Στο Wellness Fest by Surf Art Festival θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα yoga, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής yoga και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος, το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα