back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το River Party γίνεται 41ετών και το γιορτάζει 7 μέρες

Διαβάστε επίσης

Το μεγαλύτερο κατασκηνωτικό, μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας

Από το 1978 εδώ και 40 χρόνια στις όχθες του Αλιάκμονα στο Νεστόριο Καστοριάς πραγματοποιείται το κατασκηνωτικό και μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας. Νέοι από κάθε πόλη, χωριό και νησί δίνουν ραντεβού για να χορέψουν, να γνωριστούν, να «διακόψουν» για 7 μέρες την καθημερινότητα τους.

Ο λόγος για το River Party, το οποίο ανοίγει τις πύλες του για 41η χρονιά στις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου με rock, hip-hop, έντεχνo, swing μέχρι και ρεμπέτικο αλλά και με πεζοπορία, zumba, yoga, αναρρίχηση και βουτιές στο ποτάμι.

«Φέτος το σύνθημα μας είναι «επιστρέφουμε στις ρίζες μας» γιατί είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου και διοργανώσαμε ένα φεστιβάλ του οποίου το πρόγραμμα είναι 100% κατασκηνωτικό» αναφέρει στον Αθήνα 9.84, ο Παύλος Ανδρεόπουλος από τους διοργανωτές. 

«Σκοπός μας είναι να προσελκύσουμε τη νεολαία αλλά και να  στηρίξουμε τους νέους μουσικούς και το αποδεικνύουμε αυτό με την διοργάνωση του διαγωνισμού ερασιτεχνικών συγκροτημάτων, ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά. Η ανταπόκριση στο διαγωνισμό ήταν τεράστια, έχουμε συμμετοχές  από όλη την Ελλάδα. Θα έχουμε κριτική επιτροπή ενώ οι νικητές θα κερδίσουν και ένα δώρο έκπληξη. Το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα είναι γεμάτο με καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το προσωπικό τους στίγμα στην μακρόχρονη ιστορία του αλλά και άλλους που έρχονται για πρώτη φορά. Συμμετέχουν  36 σχήματα και  όπως φαίνεται καθώς είμαστε στη φάση της προπώλησης φέτος θα έχουμε πολύ κόσμο».

36 σχήματα

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100oC, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι Planet of Zeus, οι Πυξ Λαξ, οι Nightstalker, οι V.I.C. οι Κακό Συναπάντημα, οι Chinese Man, οι Locomondo, οι Active Member, ο Ταφ Λάθος, το ιστορικό συγκρότημα των Απροσάρμοστων στην μοναδική τους εμφάνιση και η Μαρίζα Ρίζου είναι μερικά από τα ονόματα που θα ανέβουν στις τρεις μουσικές σκηνές που θα στηθούν φέτος στο φεστιβάλ.

Οι δύο πρώτες μέρες του φεστιβάλ ανήκουν σε νέους δημιουργούς που συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι του φεστιβάλ.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

Πρόγραμμα ανακύκλωσης

Φέτος για πρώτη φορά #rivergoesgreen με το πρόγραμμα ανακύκλωσης Κάθε Κουτί Μετράει. Βρες τους «πράκτορες» με τα backpacks του Κάθε Κουτί Μετράει, ανακύκλωσε κι εσύ τα κουτάκια μπύρας και αναψυκτικών και κέρδισε τα πιο cool δώρα.

Μετακίνηση

Το φεστιβάλ έχει εξασφαλίσει δρομολόγια για τους επισκέπτες του River Party από όλη την Ελλάδα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τιμές εισιτηρίων:

Ημερήσια εισιτήρια από 5€

7ήμερα εισιτήρια από 60€

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα