back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πρόβα Europa League της ΑΕΚ με την Μπασακσεχίρ

Διαβάστε επίσης

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League Μπασάκσεχιρ στο ΟΑΚΑ στις 20.30, στο πιο δυνατό φιλικό της πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στις 20.30-Novasports1, την αγαπημένη ομάδα του Ερντογάν και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της πριν αντιμετωπίσει 8 και 15 Αυγούστου είτε την Χόνβεντ, είτε την Κραϊόβα στα προκριματικά του Europa League.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μπακάκη, Κρίστιτσιτς, Οικονόμου και Γιακουμάκη ενώ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ θα είναι στον πάγκο όπως και ο Μάρκο Λιβάγια, με τον Κλωναρίδη να παίρνει φανέλα βασικού, σύμφωνα με τις δοκιμές του Καρντόσο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθήσει ο Μπάρκας, με τον Παουλίνιο και τον Χουλτ στα δύο άκρα της άμυνας, Τσιγκρίνσκι-Βράνιες το κεντρικό δίδυμο της αμυντικής γραμμής, τον Σιμόες με τον Σιμάο στα χαφ, τον Βέρντε δεξιά, τον Μάνταλο αριστερά και ελεύθερο μεσοεπιθετικό τον Ζεράλδες σε σύστημα 4-2-3-1.

Στο ΟΑΚΑ αναμένονται περί τους 20.000 οπαδούς της ΑΕΚ οι οποίοι θέλουν να δουν την ομάδα τους σε ένα δυνατό ευρωπαϊκό φιλικό, καθώς να θυμίσουμε πως τα δύο πρώτα παιχνίδια της στο Europa League θα τα δώσει κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας τις τιμωρίας της για τα επεισόδια στο περσινό παιχνίδι των ομίλων του Champions League με τον Άγιαξ.

Σο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθεί και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, προκειμένου να κατασκοπεύσει την επόμενη αντίπαλο των ερυθρόλευκων στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα