back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα διοίκηση στον ΟΑΣΘ – Τέλος ο Στέλιος Παππάς

Διαβάστε επίσης

Ο χημικός μηχανικός και τακτικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Σκόδρας ορίστηκε νέος πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), καταλαμβάνοντας τη θέση από τον Στέλιο Παππάς, πατέρα του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά.

Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός, Δρ. Γιώργος Σπανός, πρώην διευθυντής κίνησης στον Οργανισμό, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Σε συνέχεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΑΣΘ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, οι εκπρόσωποι του ελληνικού δημοσίου, οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποφάσισαν την παύση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού, Στυλιανού Παππά, του διευθύνοντα συμβούλου του, Σάββα Παναγιωτίδη και των μελών του δ.σ, Εμμανουήλ Λαμτζίδη και Όλγα Γιάννη. Παράλληλα, έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις του εκτελεστικού μέλους, Φώτιου Μπίμπαση και του μέλους Ακρίτα Καϊδατζή.

Αποφάσισαν επίσης ομόφωνα και όρισαν ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, τους: Ιωάννη Βλαχάβα (καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Δρ. Ιωάννη Ρεντζεπέρη (εκτελεστικό μέλος, πολιτικός μηχανικός), Θεόδωρο Τζιαμπάζη (πολιτικός μηχανικός), Σοφία Μαυρίδου (λογίστρια), Γαβριήλ Αβραμίδη (εκπρόσωπος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), Καλυψώ Γούλα (εκπρόσωπος Δήμου Θεσσαλονίκης). Το ΔΣ θα συμπληρωθεί με εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα