back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συλλήψεις για εμπρησμούς σε Μεσσηνία και Ηλεία

Διαβάστε επίσης

Ένας 52χρονος και ένας 58χρονος συνελήφθησαν για εμπρησμούς από πρόθεση στη Μεσσηνία και στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 52χρονος συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για διαδοχικές εστίες πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας – Τριπόλεως και σε ξερά χόρτα σε πρανές της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τσακώνας – Καλού Νερού, του δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.

Η προσαγωγή του πραγματοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ και ακολούθησε η σύλληψή του από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Για την υπόθεση ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Αντιεισαγγελέας.

Επίσης, συνελήφθη ένας 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται και αυτός, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση, για πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Παλαιοβαρβάσαινα του δήμου Πύργου, στην Ηλεία.

Δύο συλλήψεις αλλοδαπών για εμπρησμό και στη Χίο

Εν τω μεταξύ, συνελήφθησαν χθες, 14 Αυγούστου 2019, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου, σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χίου, δύο αλλοδαποί, ως υπαίτιοι πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε δασική έκταση, στη θέση Μεγάλη Βίγλα – Κακιά Λαγκάδα, της περιοχής Πάρπαντα, της Δ.Ε. Καρδαμύλων, στη Χίο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα