back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Αρτέμιδα- Τέσσερις εστίες σήμερα στην Αττική

Διαβάστε επίσης

Σε τέσσερα πύρινα μέτωπα της Αττικής επιχείρησαν σήμερα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με κύριο στόχο να μην απειληθούν άνθρωποι και κατοικίες καθώς οι φωτιές εκδηλώθηκαν σε σημεία κοντά στον αστικό ιστό.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στην Αρτέμιδα για την κατάσβεση της φωτιάς όπου επιχειρούν με  επίγεια και εναέρια μέσα. Συνολικά αυτή την ώρα επιχειρούν 27 πυροσβέστες, 8 οχήματα, 5 οχήματα ΜΕΤΠΕ, 1 συντονιστικό Ε/Π, 2 ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στην οδό Κιάφας.

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κιάφας, από το ύψος της Πρεσβυτέρου Μάρκου έως την οδό Αγίας Κυριακής, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη στην Αρτέμιδα.

 

Υπό μερικό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά στην οδό Γρανικού στον Βύρωνα, σύμφωνα με την πυροσβεστική.  Στο σημείο  επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ελικόπτερο και εθελοντές.

Διακοπή της κυκλοφορίας  στην Καραολή Δημητρίου από την Φορμίωνος και την  Γρανικού από την Λεωφόρο Καρέα.

Υπό έλεγχο είναι και η πυρκαγιά ξέσπασε στα Τουρκοβούνια , κοντά στο Γαλάτσι. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ δεν υπάρχει αυτή την ώρα κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Επί τόπου εξακολουθούν να βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 20 πυροσβέστες,  8 οχήματα, έξι οχήματα του Μηχανοκίνητου Ειδικού Τμήματος Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων με 12 άτομα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποιεί ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα ανόδου προς τη Λαμία από το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Από τη φωτιά δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα