back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με 35 βαθμούς και τοπικές συννεφιές μας υποδέχεται ο Σεπτέμβρης

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει με δροσιά και συννεφιές, ενώ σε ορισμένες περιοχές στα δυτικά και στα βόρεια ηπειρωτικά υπάρχει πιθανότητα να βρέξει από το μεσημέρι και μετά. Οι βοριάδες αναμένεται να εξασθενήσουν και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογο μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Μακεδονίας. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου. Το βράδυ τοπικές νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 34 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βορειότερα η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα