back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Euro 2020: Να ξαναμπει στο…κόλπο της πρόκρισης η Εθνική

Διαβάστε επίσης

Ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Euro 2020 θέλει να μείνει η Εθνική Ελλάδας, η οποία στο ντεμπούτο του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο της θέλει να φύγει με το «διπλό» από τη Φινλανδία.

Να ξαναμπεί στο κόλπο της διεκδίκησης της πρόκρισης για το Euro 2020 θα επιχειρήσει η Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φινλανδία για την 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις 21:45-Cosmote Sport 2 και Open TV.

Με τον Φαν Σιπ στον πάγκο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών της διοργάνωσης. Ο Ολλανδός τεχνικός και οι συνεργάτες του, μίλησαν πολλές φορές με τους διεθνείς τις τελευταίες ημέρες για να τους εξηγήσουν την αγωνιστική φιλοσοφία τους.

Όσον αφορά τις επιλογές του Φαν Σιπ για το αρχικό σχήμα, δεν έχει δείξει ενδεκάδα σε κάποια από τις προηγούμενες προπονήσεις. Η διάταξη αναμένεται να είναι 4-3-3.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Οι δύο στόπερ θα είναι φυσικά οι έμπειροι Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης ή ο Μιχάλης Μπακάκης και αριστερά ο Κώστας Τσιμίκας. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής σίγουρη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Ανδρέα Σάμαρη και του Κάρλος Ζέκα, ενώ μία θέση διεκδικούν οι Μπουχαλάκης και Πέλκας. Οι δύο παίκτες στα φτερά της επίθεσης θα είναι ο Γιώργος Μασούρας (δεξιά) και ο Δημήτρης Κολοβός (αριστερά) ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ευθύμης Κουλούρης.

Η Φινλανδία αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Χραντέσι, Ουρόνεν, Αρατζούρι, Τοΐβιο, Ραϊτάλα, Σπαρβ, Καμαρά, Καριαλάινεν, Λαπαλάινεν, Λουντ και Πούκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα