back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Davis Cup: Δύσκολη αποστολή με αντίπαλο την Πολωνία

Διαβάστε επίσης

H Εθνική ομάδα τένις αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής την Πολωνία, σε μία αναμέτρηση η οποία θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της τρίτης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup.

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Λουξεμβούργου η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Πολωνία σε μία αναμέτρηση η οποία θα κρίνει, εκτός απροόπτου και την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο της τρίτης κατηγορίας της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cup που φιλοξενείται στο Τατόι.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας είναι δύσκολη καθώς απέναντι της θα βρει μία εντυπωσιακή τετράδα. Ηγέτης της και εκείνος που θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Στέφανο Τσιτσιπά είναι ο Ούμπερ Χούρκατζ. Ο 22χρονος είναι στο Νούμερο 36 της παγκόσμιας κατάταξης και ο καλύτερος τενίστας των Πολωνών. Στο άλλο ζευγάρι του μονού θα αγωνιστεί ο 23χρονος Καμίλ Μάιχραζκ, Νο84 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι ένας αξιόλογος τενίστας.

Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η ελληνική ομάδα και στο διπλό, καθώς οι Πολωνοί διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο. Ο Λούκαζ Κούμπορ είναι από τους σπεσιαλίστες και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Τετάρτη

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ελλάδα – Λουξεμβούργο 0-3

Πολωνία – Μονακό 3-0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Εσθονία – Βόρεια Μακεδονία 3-0

Λετονία – Μαυροβούνιο 3-0

Πέμπτη

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ελλάδα – Πολωνία

Μονακό – Λουξεμβούργο

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Εσθονία – Λετονία

Βόρεια Μακεδονία – Μαυροβούνιο

Παρασκευή

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ελλάδα – Μονακό

Λουξεμβούργο – Πολωνία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Εσθονία – Μαυροβούνιο

Λετονία – Βόρεια Μακεδονία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα