back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αίθριος σήμερα ο καιρός με θυελλώδεις βοριάδες

Διαβάστε επίσης

Οι θυελλώδεις άνεμοι που θα φτάσουν ακόμα και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο.

Γενικά ο καιρός αναμένεται αίθριος με μοναδική εξαίρεση τη βόρεια Κρήτη όπου αναμένονται τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 5 με 7, στα ανατολικά 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 με 9 μποφόρ με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα, οπότε θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 7 με 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 22 έως 25 και στη νότια Κρήτη έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος ο καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα το πρωί θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα