back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αίθριος ο καιρός σήμερα – Συνεχίζονται οι βοριάδες

Διαβάστε επίσης

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται ο καιρός την Κυριακή.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη καιρού της ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 16 εως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος ο καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη, με λίγες τοπικά αυξημένες νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία από 21 έως 26 και στη νότια Κρήτη έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία από 21 έως 28 και στα Δωδεκάνησα έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα